Skip to main content

Rotterdam Square één van de hoofdsponsors Innovation for Health 2023

Meer weten over Rotterdam Square? Bezoek onze stand tijdens de 10e editie van Innovation for Health op 6 april 2023 in het WTC Rotterdam! Dit bijzondere Life Sciences & Health congres biedt de ultieme kans om besluitvormers en stakeholders te ontmoeten, tot nieuwe inzichten te komen en geïnspireerd te worden, gekoppeld te worden aan potentiële partners voor samenwerkingen en kennis te maken met innovators die vorm geven aan de toekomst van onze gezondheidszorg en de Life Sciences industrie.

Het is een must-visit-evenement voor de Life Sciences community met veel georganiseerde sessies, zoals digitale transformatie en adoptie van innovaties, paneldiscussies en keynote speeches, pitches van start-ups en scale-ups, PhD poster award en nog veel meer!

Rotterdam Square, het Erasmus MC en de gemeente Rotterdam zijn de hoofdsponsors van Innovation for Health. Rotterdam Square organiseert het bekende ‘ROTTERDAM SQUARE!’ waarbij een hoop Rotterdamse start-ups en scale-ups betrokken zullen zijn, waaronder IMcoMet, Delta Diagnostics, Spatium Medical en U Dietiek.

Gebruik de vouchercode I4H2023ROTTERDAM om €50,- korting te krijgen op de registratiekosten!

Klik hier voor meer informatie over Innovation for Health 2023.

Datum: 6 maart 2023

Rotterdam Square hoofdsponsor Innovation for Health 2023