Skip to main content

Where tech meets healthcare

Rotterdam Square versterkt het ecosysteem van onderzoek, onderwijs, bedrijven en faciliteiten in de Life Sciences & Health-sector binnen regio Rotterdam. Daarin brengen we kennis, kansen en mogelijkheden bij elkaar.

Meer over Rotterdam Square

De regio Rotterdam barst van de potentie op het gebied van Life Sciences & Health.

Rotterdam Square brengt experts binnen de gezondheidszorg, wetenschap en technologie uit de academische wereld en de industrie bij elkaar om innovaties binnen Health&Tech te versnellen en zorgoplossingen voor de toekomst te creëren. Wij zijn verantwoordelijk voor het bouwen aan het innovatieve ecosysteem op het nog in ontwikkeling zijnde Erasmus MC Campus en de rest van regio Rotterdam.

Wij zetten ons in om vooruitgang te boeken en grenzen te verleggen op het gebied van gezondheid en technologie en dit doet in nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC.

Neem contact op

Health&Tech

Wij helpen bedrijven en onderzoekers om samen nieuwe Health&Tech producten en diensten te ontdekken die patiënten ten goede komen en de gezondheidszorg transformeren.

Verbinden

Wij verbinden jou met de laatste innovaties binnen Health&Tech en brengen kennis, kansen en mogelijkheden samen.

Rotterdam

Wij ontwikkelen het innovatieve ecosysteem van de Erasmus MC Campus en regio Rotterdam.

Aankomende Evenementen

Als netwerkorganisatie stimuleert Rotterdam Square ontmoetingen, kruisbestuiving en samenwerkingen. Dit doen wij door het regelmatig organiseren van evenementen. Blijf op de hoogte van al onze eigen evenementen en die van onze partners binnen de Life Sciences & Health-sector.

Bekijk evenementen

Nieuws & Stories

Lees het nieuws en de verhalen uit de Life Sciences & Health-sector binnen regio Rotterdam.

Lees Nieuws & Stories

Verbinding tussen onderwijs, onderzoek, ondernemers en overheid

Opgericht door:

Lees meer

Meer weten over Rotterdam Square?

Meer over ons

Contact

Benieuwd wat Rotterdam Square voor jou kan doen?

Neem contact op