Skip to main content

SkylineDx benoemd tot ‘Best Molecular Diagnostics R&D Company – Europe’ bij de GHP Biotechnology Awards 2023

SkylineDx, een innovatief diagnostiek bedrijf uit Rotterdam, is benoemd tot ‘Best Molecular Diagnostics R&D Company – Europa’ bij de Biotechnology Awards 2023, georganiseerd door Global Health & Pharma.

SkylineDx is een spin-off van het Erasmus MC en gevestigd hier in Rotterdam, met een tweede kantoor en gecertificeerd laboratorium in San Diego, VS. Ze zijn een innovatieve diagnostiek bedrijf, gefocust op onderzoek en ontwikkeling van moleculaire diagnostiek voor oncologie en ontstekingsziektes. Dit helpt zorgprofessionals om het type en de status van de ziekte te achterhalen, de reactie van patiënten op de behandeling te voorspellen en de aanpak van de behandeling aan te passen naar de individuele patiënt. SkylineDx heeft als missie de kwaliteit van leven van een patiënt te verbeteren door hen in staat te stellen te profiteren van persoonlijke inzichten op het genomische niveau van hun ziekte, wat SkylineDx bereikt door voortdurend te innoveren op het gebied van op gensignatuur gebaseerde diagnostische tests.

SkylineDx heeft laten zien erg succesvol te zijn in onderzoek en ontwikkeling, het aangaan van veelbelovende partnerschappen over de hele wereld (inclusief Erasmus MC) en het op de markt brengen van innovatieve diagnostische oplossingen. Het winnen van deze prijs is een mooie erkenning voor hun werk.

Klik hier voor meer informatie over wat ze doen.

De Biotechnology Awards

Met het toenemende belang en onmisbaar worden van biotechnologie in ons dagelijks leven, zet de Global Health & Pharma met de jaarlijkse Biotechnology Awards de leidende innovators die een belangrijke rol spelen binnen deze industrie in de spotlight.

De prijzen worden puur op kwaliteit beoordeeld en niet op het aantal ontvangen stemmen. Zodra de genomineerden zijn vastgesteld, maakt het interne onderzoeksteam van GHP een shortlist op basis van verschillende criteria en informatie die zowel online als in het publieke domein beschikbaar is, inclusief alle materialen die door de genomineerden worden aangeleverd. Succesvolle organisaties krijgen vervolgens hun prijs uitgereikt en staan vermeld in het jaarlijkse winnaarsmagazine, dat wereldwijd wordt verspreid. Bekijk de editie van 2023 voor alle winnaars van dit jaar.

SkylineDx Biotech Awards 2023

Bron: SkylineDx, GHP
Datum:
8 mei 2023