Skip to main content

Alphatron Medical genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2023

Alphatron Medical, een Rotterdams bedrijf dat oplossingen biedt waarmee zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complete zorgproces, is één van de finalisten van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2023. Dat werd woensdag 18 april officieel bekendgemaakt tijdens een lunch op het Rotterdamse Stadhuis. Alphatron Medical ontwikkelt innovatieve producten en diensten om de workflow binnen de zorg te verbeteren.

De andere genomineerden zijn Hell’s Kitchen en Houweling International. “Het wordt ook dit jaar weer spannend wie de award in de wacht gaat slepen. De kanshebbers komen uit verschillende branches en onderscheiden zich op een eigen, unieke manier. Ze maken maatschappelijke impact, zijn mensgericht en hebben het lef om risico’s te nemen”, aldus voorzitter Ellen van Dam van de Rotterdamse Ondernemersprijs. Lees hier meer over de prijs en de genomineerden.

De Rotterdamse Ondernemersprijs is dé award voor ondernemerschap in de metropool Rotterdam. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 6 juni tijdens een feestelijke avond bij CarPort Rotterdam.

Datum: 21 april 2023